despre noi servicii jocuri de artificii portofoliu contact    

SERVICII JOCURI DE ARTIFICII
servicii jocuri artifcii

Inter Elyas ofera servicii profesionale pentru jocuri, focuri de artificii, efecte pirotehnice cu personal calificat la preturi avantajoase. Oferta noastra de produse si servicii se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice. Produsele pe care le distribuim sub forma artifiilor, bateriilo de artificii, bombite, vulcani, artificii pentru tort sau brad sunt profesionale si de cea mai buna calitate. Avem o bogata experienta in domeniu si capacitatea de a realiza pentru dvs. jocuri de artificii profesionale.

Calitatea serviciilor de jocuri de artificii oferite este garantata si de contractele ferme pe care le detinem in prezent. Colaboram astfel cu firmele Clipa, Best-Day, Green Eden iar produsele si materialele pirotehnice si artificiile le procuram de la distribuitori autorizati in domeniu. Oferim jocuri de artificii pentru orice eveniment.

Artificiile pe care le comercializam angro si la bucata se adreseaza persoanelor autorizate. Avem astfel produse din toate clasele, de calibre mici, medii sau mari. Oferim artificii obisnuite pentru tort, brad, vulcani de diferite dimensiuni si culori, precum si artificii profesionale cum ar fi baterii de artificii si bombite de dimensiuni mari pentru jocuri de artificii si efecte pirotehnice deosebite.

Jocurile de artificii au fost intotdeauna un final perfect pentru un eveniment deosebit. Fie ca este vorba de o nunta sau o simpla petrecere oamenii au stat intotdeauna nemiscati prvind ploia de foc si lumina de pe cer.

Daca va doriti un joc de artificii profesional, apelati cu incredere la serviciile noastre.

 copyright @2008 InterElyas servicii web design TDM COMP